Λεβαδειακός – Άρης 1-2

Ακόμα μία κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του Λεβαδειακού, που προηγήθηκαν κόντρα στον Άρη, αλλά γνώρισαν την ήττα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μας μετά τη διακοπή ενός μήνα, η ομάδα μας στάθηκε εξαιρετικά, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας στις λεπτομέρειες από τον Άρη.

Ο Λεβαδειακός απειλήθηκε ελάχιστα στο πρώτο ημίχρονο και σε μία εξαιρετική επιθετική προσπάθεια στο 40′ με τον Βήχο να κάνει μία μεγάλη κούρα, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή για τον Τσιριγώτη, που εκτέλεσε ψύχραιμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ισοφάρισε νωρίς (52′) όταν μετά από ένα διώξιμο της μπάλας από τον αμυντικό που δεν είχε καμία πρόθεση να δώσει στον τερματοφύλακά του, εκείνος έπιασε την μπάλα, αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι υπάρχει παράβαση-έμμεσο. Από την εκτέλεσή του οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 με τον Ιτούρμπε. Στο 64′ ο Άρης πέτυχε δεύτερο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάλμα.

Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο τέρμα, με το 1-2 να μένει ως το τέλος. Σημειώνεται ωστόσο ότι υπάρχει και επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του Άρη.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Κωνσταντινίδης (78′ Τζημόπουλος), Μπαχανάκ, Βήχος, Νίκας, Μεχία, Σκβάρκα (64′ Λούα Λούα), Βρακάς (66′ Γιαννιώτας), Τσιριγώτης (64′ Μουτίνιο), Δούμτσιος (78′ Πέτρε).

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο (73′ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέερσμαν (73΄Μαζικού), Νταμπό, Γκαρθία, Ροντρίγκες (46′ Ιτούρμπε), Καμάτσο, Πάλμα (81′ Μαρμαρίδης), Γκρέι (78′ Ντουκουρέ).

Σχετικά